lauantai 22. lokakuuta 2011

Yömaja

Teimme jälleen lapsille uudenlaisen majan, nimittäin yömajan.
Viime yönä pojat nukkuivat tällaisessa paikassa:


Aivan ihana tunnelma! Olimme kolmistaan laittaneet majan valmiiksi jo päivällä ja kun Linnanherra saapui illalla kotiin, hän hävisi yllättäen jonnekin! Pienen etsimisen jälkeen löysimme hänet juurikin täältä majasta ..lukemassa kirjaa, ihan salaa oli hiippaillut nauttimaan paikasta.


Maja oli helppo toteuttaa vanhempien sängyn alle. Olemme rakentaneet joitakin vuosia sitten itsellemme sängyn, jota kutsumme "laveriksi". (Sen saatan esitellä joskus myöhemmin tarkemmin.)
Siis yömajaa varten laverin alta piti vain kärrätä tavarat pois, tuoda patjat ja lakanat lattialle ja virittää valaisin, niin maja oli valmis. Olipa ihanaa nukkua pitkästä aikaa taas kuunnellen lasten tuhinoita (ilman, että oli ahdasta). Tämä maja me varmasti rakennetaan taas uudelleen. Laverin alla ovat lapset kokeneet monia muitakin seikkailuja, kuten esimerkiksi aarrejahdin lastenjuhlissa..

3 kommenttia:

  1. Majat on ihan parhaita! En edes muista koska sohvalla olisi voinut normaalisti istua, kun kaikki istuintyynyt on rahdattu yhteen nurkkaan seiniksi ja katoiksi :D

    Tuollainen kerrossysteemi olisinkiva myös siksi, ettei tarvitsisi juosta katsomassa miten lapset voivat ( jos ne vaikka jonain iltana menisivät omiin sänkyihinsä nukkumaan...)

    VastaaPoista
  2. Kaisa: Tuli heti mieleen kommentistasi, että vau, tehdään tuo maja silloin kun lapset sairastavat. ..Mutta sitten tajusin, että sairastaminen saattaa tulla liian houkuttelevaksi, joten ehkei kuitenkaan. ;)

    VastaaPoista