maanantai 1. elokuuta 2011

Kun on oikein kipeä...

Yksityiskohta pipitaulusta
..kerron tarinoita pojilleni piirtämästäni pipitaulusta. Taulussa seikkailee kaikenlaisia hahmoja ja niistä on helppo keksiä juttua. Oletteko esimerkiksi kuulleet tarinan kahdesta oravaveljeksestä ja pöllö Huusta? Sen, jossa käävän alta pikkuruisesta ikkunasta yhtäkkiä kurkkasi pieni Himmiäinen ja pyysi hiljentämään koko puun ja oravat siihen naksuttelivat ja nauroivat, eivätkä korvaansa lotkauttaneet. Miten heille sitten kävikään, kun Huu kurkkasi silmäluomiensa välistä ja pyysi apua puun juurissa asuvalta eukko Himmiäiseltä..?

Jos totta puhutaan, en minäkään ole kuullut tuota tarinaa, mutta silloin kun tulee pipi ja pyytää pipitaulua kertomaan, aukeaa siinä tarina ja silloin sen kuulee.. poikani tai minä tai joku muu..

Pipitaulu on elinan puodissa myynnissä värityskuvana.

2 kommenttia:

  1. Hieno idea tämä pipitaulu. Ja muutenkin huippujuttuja oot tehnyt. Ehdoton suosikki on metamorfoosi - mikä mahtava, opettavainen idea! Aivan huippu. Metsäteatteri ja majat vei myös sydämeni. Jään seuraamaan.

    Kiitos siis kun kävit kommentoimassa blogiimme niin löysin tänne ihanan inspiroivaan blogiisi! Viime aikoina ollaankin koitettu vähän etsiä uusia kiinnostavia blogeja ja tämä tuli kuin tilauksesta :) Kiva, että kiinnostuit myös näyttelystämme. Pohdimmekin parhaillaan, mitä teemme sen osalta seuraavaksi.

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia kaimalleni! :)

    Meillä alkaa taas ensiviikolla uusi metsämörrikerho. Katsotaan siis, tuleeko syksystä uusia teatteriaiheita, jotta lavasteet pääsisivät taas käyttöön.. ;)

    VastaaPoista