maanantai 8. elokuuta 2011

Ensimmäinen tunnustukseni..

Hihii, sain juuri siksaksikseltä tunnustuksen:


Tunnustuksen saatuaan pitää paljastaa itsestään kolme asiaa: lempiväri, -ruoka ja paikka jossa haluaisi käydä.

Täytyypä siis tunnustaa, että lempivärini ovat kaikki sateenkaarenvärit ja myöskin ruskea ja harmaa ja maailman kaikki muutkin värit. Poikiani tämä hämmästyttää, joka kerta kun he kysyvät lempiväriäni. Mutta niin se vaan on. Viimeisenä väripalettiini saapui sininen ja hieman sitä ennen vaaleanpunainen.

Lempiruokanikaan en osaa täsmällisesti sanoa, se on sellaista ruokaa, jonka teen nautinnolla, jostain mitä kaapista löytyy, yllättäen itseni sillä, että se onkin hyvää!! Laitan ruokaa haistelemalla, en maistelemalla. Haistan pannua ja sitten tiedän, mitä siitä puuttuu.. Tai sitten joudun haistelemaan vielä monta kertaa ja vasta sitten tuoksu on kohdillaan. Useimmiten pelkkä haistelu riittää ravinnoksi sillä kertaa ja syön laittamaani vasta seuraavana päivänä. Ruokaa teen nimittäin hirvittävän harvoin. Siis tietysti viisi kertaa päivässä, mutta..

Paikka, jossa haluaisin käydä sijaitsee suurinpiirtein jalkojeni alla.. Siis suurimmaksi osaksi aikaa olen täysin tyytyväinen juuri siinä, missä olen, mutta välillä haaveilen siitä, että pääsisin käymään Uudessa-Seelannissa ja se taitaa olla aikalailla toisella puolella maapalloa, siis jalkojeni alla..


Tunnustuksen annan eteenpäin ihania käsitöitä ahertavalle

1 kommentti: