perjantai 29. heinäkuuta 2011

Puumajaprojekti - Osa III - VALMIS!!!

Tervetuloa puumajaamme!

Puumajan rakentamisen vaiheet:


Puumajasta tuli valmis muutamassa päivässä. Siitä tuli ihana ja rakas samantien.


Tikkaat oli alunperin tarkoitus jättää roikkumaan vapaasti, mutta kolmivuotiaalle poikaselle, joka joutui hakemaan useita tarvikkeita majaan edestakaisin kiipeämällä, kiipeäminen venkuroivissa tikkaissa oli vähän raskasta. Tikkaat solmittiin siis kiinni alapäästä. Ja oli se kyllä minullekin helpompi ratkaisu.. Juhlistimme majan valmistumista syömällä iltapalan majassa. Ihanaa suussasulavaa mustikkapiirakkaa! NAM!


Majaan pääsee kiipeämään aukon kautta.


Ja tässä eräs merirosvo seilaa aluksellaan. Lisää merirosvoleikin rekvisiitasta löydät aiemmasta jutustani.


Valmis puumajamme näyttää tosi hienolta ja houkuttelee lisäsuunnitelmien tekemiseen.. Entä jos tekisi siihen seinän toiselle laidalle tai vain pressusta katoksen? Mitäs, jos lisäisi majaan toisen kerroksen? JOOO! Ja sen katolle voisi tehdä parvekkeen!! Vain taivas, vai sanotaanko, että puiden latvat ovat rajana.. ;)


Pian majan valmistumisen jälkeen saimme erikoisvieraan kylään majaamme, kun majamestari pikkuveljeni saapui hammockinsa kanssa ja teki olonsa kotoisaksi. Kyllä ohi soutelevilla mökkinaapureilla oli arvoituksellisen näköiset ilmeet, kun miettivät, mikä tuo punainen banaani rinteessä onkaan..

2 kommenttia: