lauantai 31. joulukuuta 2011

Lomaunelmia - Rallikisat

Ensin oli pyöreä vanerilevy (Kiitoksia ystäville lahjoituksesta!) ja monia suunnitelmia siitä, mitä siitä voisikaan valmistaa. Leikin lapsena paljon pikkuisilla muovieläimillä tai legoista rakennetuilla hahmoilla ja heille piirsin isoille pahveille taloja huoneineen ja pienine yksityiskohtineen, puistoja ja kaikenlaisia maailmoja. Joten pyöreän vanerilevyn kohtalo oli hyvinkin selvä: se päätyisi leikkialustaksi. Pojat virittivät siitä lautan ja minä mietin luistelukentän, kuumaiseman, sirkuksen ja monien muiden vaihtoehtojen välillä. Ja aikaa kului.

Eräänä sateisena lomapäivänä kuitenkin Kuningas Riemukas kutsui minut leikkiin ja päädyimme piirtämään vanerille yksinkertaisen ralliradan puhuville autoille ja leikkimään vauhdikkaan ja hauskan rallikilpailun. Koska Ritari Rohkea oli juuri tarjonnut meille puuhaa linnasuunnitelmansa parissa ja olohuone oli muutettu verstaaksi, päätimme toteuttaa myös kuninkaan toiveen valmiiksi asti heti.



Pyöreä vaneri päätyi siis olohuoneen maalaustilaan välittömästi ja vaikka Kuningas Riemukas ei meinannut millään malttaa odottaa, tuli valmista melkoisen nopeasti, kun kaikki auttoivat. Maalaus on toteutettu huonekalumaaleilla.


Ralliradasta tuli hirmuisen tyylikäs ja yksinkertainen varikkopysähdyspaikkoineen joten:

READY

STEADY



GO! 

Kisa alkakoon!! Ja kukakohan voittaa!!??!!


1 kommentti: