tiistai 27. maaliskuuta 2012

Multasormet syyhyää

Aurinko paistaa jo lämpimästi, on koittanut aika uuden kasvun. Kaivoimme talviteloilta vanhat kunnon alustat ja lapset saivat istuttaa jälleen omat maailmansa.



Pian kuului myös kysymys, että missäs ne tiput luuraavat ja entä heidän pupukaverinsa. Kaverit löytyivät ja miten hauskaa niillä olikaan, kun ne pääsivät uimaan yhdessä pitkästä aikaa.


Nyt ihmettelemme päivä kerrallaan kasvun ihmettä, kohta sieltä putkahtaa esiin pienenpieni juuri. Ja pian sen jälkeen kurkottaa kohti valoa hento varsi. Pikku puutarhurit kylvivät tänä keväänä ohraa, kauraa ja rairuohoa. Maailmassa kuuluu olla isoja kiipeilykiviä ja mutkitteleva polku sekä tietysti uima-allas. Unohtamatta myöskään sitä, että näiden maailmojen säännöistä vastaavat niiden tekijät!

Mökki, joka näkyy ylemmässä kuvassa on ihana muisto Bohuslänissä vietetyltä kesälomalta. Se on alunperin tarkoitettu viinitetran piilopaikaksi, mutta meillä sitä käytetään nenäliinamökkinä. Siihen se soveltuukin mainiosti! Mutta on parasta koputtaa oveen ennen avaamista, jos vaikka kotitonttumme on sattunut nukahtamaan pehmeään nessukasaan, niin hän ehtii piiloon ajoissa.


Viime vuotisiin maailmoihin pääsee kurkkaamaan tästä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti