sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Metsäteatteri

Monenlaista on ollut meneillään tässä keväällä, eikä vähiten ikioman metsämörrikerhon aloituspuuhat. Seikkailemme esikoiseni ja muutaman muun mörrilapsen kanssa viikottain metsässä ja sen lisäksi käymme joka perjantai perheen kanssa retkillä lähiluonnossa. Luonnossa riittää tutkittavaa ja koska Metsämörri kertoi minulle ihastuttavan tarinan Kokki Klorofyllistä, päätin tehdä siitä teatteriesityksen!


Metsäteatteriini sponsoroi kehykset Taide- ja kehysliike Taidekiila, kiitoksia! Maalasin puiset kehykset aiheeseen sopivaksi ja ompelin niihin upeasta samettilycrasta esiripun.

Yksityiskohtina pieniä kukkia ja hopeamaaliakin..

Taustaksi riittää metsä, mutta suunnitelmissa on myös mahdollisesti taustan maalaaminen erilliselle vanerille. Esiintyjät piirsin, laminoin ja liimasin puutikkuihin ja niitä on tulossa myyntiin myös puotiini.


Kokki Klorofylli on aika mainio ukkeli, niin mainio, että kenraaliesityksen päätteeksi kolmivuotias poikani halusi ihan pussata sitä. Tällaisia teatteriesityksiä olisi todella hauska pitää enemmänkin!! Mörrikerhossammekin siitä tuli menestys. Pitääköhän kukaan vielä teatteriesityksiä metsissä päiväkodeille? Uskaltaisinkohan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti